Nysingh

Nysingh

Nysingh

Nysingh advocaten en notarissen

Succes volgens Nysingh
We zijn een full service advocaten- en notarissenkantoor met locaties in Arnhem, Utrecht en Zwolle met meer dan 100 advocaten en notarissen. We zijn thuis in de organisaties die Nederland vormen in de sectoren ondernemingen, overheid, zorg, onderwijs en de verzekeringsbranche. Met onze brede ervaring en specifieke kennis zijn we dagelijks met hun uitdagingen in de weer en daar doe jij ook vanaf dag een actief aan mee. Daarom werk je hier altijd nauw samen in integrale teams, die steeds opnieuw samengesteld worden per zaak. Zo zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd, op tijd, de juiste afslag nemen.

Onze rechtsgebieden
Onze kennis en expertise is verdeeld over vijf verschillende secties:

  • Aansprakelijkheid, Verzekeringen & Schade (Arnhem)
  • Arbeidsrecht
  • Gezondheidsrecht (Utrecht)
  • Ondernemingsrecht (Utrecht/Zwolle)
  • Vastgoed, Markt & Overheid

Dit is doorgroeien
De ontwikkeling van onze medewerkers staat bij Nysingh centraal. Om hier aan bij te dragen hebben wij de  Kompas Academy ontwikkeld. Wij bieden trainingen aan die jou helpen om je verder te ontwikkelen als professional. Zo vinden wij het belangrijk dat je naast jouw juridische vaardigheden werkt aan persoonlijk leiderschap en ondernemerschap.

Studentstage
Ben jij een ambitieuze derdejaars/vierdejaars WO-bachelor of masterstudent? Een studentstage biedt dé mogelijkheid om ons kantoor te leren kennen!

Tijdens je studentstage draai je volledig mee met onze praktijk. Onze medewerkers vragen jou bijvoorbeeld om jurisprudentie onderzoek te verrichten, een memo te schrijven of om jouw hulp bij het schrijven van processtukken. Je krijgt de gelegenheid om mee te gaan naar zittingen en om cliëntbesprekingen bij te wonen. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom bij alle sociale activiteiten, zoals kantoorevenementen en de borrels!

Onze studentstage duurt acht weken. In overleg kun je een parttime stage lopen van 4 dagen per week. Gedurende je stage ontvang je een stagevergoeding en optioneel een reiskostenvergoeding. Daarnaast ben je welkom om tijdens je stage deel te nemen aan onze lunch.

Kom kennismaken
Wil je weten wat Nysingh jou te bieden heeft? Of wil je voordat je solliciteert eerst graag informeel kennismaken? Kom gerust een keer langs voor een kop koffie. Proef de sfeer op de vestiging en krijg antwoord op al je vragen. Neem contact op met onze campus recruiter Yola Guiking (06 – 83 49 68 58 / yola.guiking@nysingh.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

Onze sponsoren