Sponsoren

A&O Shearman is de hoofdsponsor van het Molengraaff Dispuut. A&O Shearman is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa.

Meer informatie


Maak kennis met Dirkzwager, waar juridische en fiscale specialisten geïntegreerde dienstverlening leveren. Met kantoren in Arnhem en Nijmegen en ruim 350 medewerkers heeft Dirkzwager op bijna ieder terrein specialistische kennis in huis. We werken geïntegreerd met elkaar samen aan hetzelfde doel: de best mogelijke oplossingen voor onze cliënten. Dirkzwager zet sterk in op kennisdelen met jaarlijks meer dan 100 inhoudelijke workshops en lezingen en de publicatie van jaarlijks ruim 1.000 inhoudelijke artikelen, podcast en video's op het innovatieve kennisplatform dirkzwager.nl.

Meer informatie


HOYNG ROKH MONEGIER is een nichekantoor dat zich volledig richt op het Intellectuele Eigendomsrecht. Met meer dan honderd IE-professionals in Europa werken wij op topniveau nauw samen aan nationale en grensoverschrijdende IE-geschillen.

Meer informatie


Studeer jij Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie? Wil jij met mensen werken die ambitieus, gedreven en gefocust zijn; zowel op werk als daarbuiten? En ben jij op zoek naar een baan waar je volledig jezelf kan zijn? Maak dan nu kennis met Loyens & Loeff!

Meer informatie


Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies en je je carrière een vliegende start wilt geven, dan ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grote advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. En omdat we onafhankelijk zijn, bepalen wij onze eigen koers. Bepaal jij ook je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan maken wij graag kennis met je!

Meer informatie


We zijn een full service advocaten- en notarissenkantoor met locaties in Arnhem, Utrecht en Zwolle met meer dan 100 advocaten en notarissen. We zijn thuis in de organisaties die Nederland vormen in de sectoren ondernemingen, overheid, zorg, onderwijs en de verzekeringsbranche. Met onze brede ervaring en specifieke kennis zijn we dagelijks met hun uitdagingen in de weer en daar doe jij ook vanaf dag een actief aan mee. Daarom werk je hier altijd nauw samen in integrale teams, die steeds opnieuw samengesteld worden per zaak. Zo zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd, op tijd, de juiste afslag nemen.

Meer informatie


Wij zijn Pels Rijcken. Met ruim 300 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. We stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen en we stellen het belang van iedere cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advoca­tuur, is onze bestuurlijk politieke antenne.

Meer informatie


Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Die verbinding en het bundelen van ambities versterken elkaar. Zo helpen we onze mensen en opdrachtgevers te groeien. Samen kom je verder, professioneel maar ook persoonlijk.

Meer informatie


Werken bij Van Benthem & Keulen betekent werken bij één van Nederlands topkantoren. Al twee keer verkoos de MT1000 ons tot beste juridisch dienstverlener (2019-2021). Dit hoge niveau halen we alleen doordat wij oog hebben voor wat er in de markt speelt en door onszelf continu te ontwikkelen. Bij Van Benthem & Keulen ben je onderdeel van een hecht team waarin we met en van elkaar willen leren. Van partner tot advocaat-stagiair en van secretaresse tot marketing manager. Want samen maken wij legal.

Meer informatie


Onze sponsoren