Studiereis 2024

Over dit evenement

Categorie
Internationaal
Datum en tijd
13 apr. 2024 09:00 - 21 apr. 2024 20:00
Locatie
Istanbul, Turkije

Na drie periodes juridisch onderwijs kan het op de Universiteit Utrecht wat benauwend aanvoelen. Daarom gaat het Molengraaff Dispuut van zaterdag 13 april tot en met zondag 21 april ver van huis op zoek naar onontdekte plekken en onbekende rechtssystemen.

De afgelopen maanden heeft de Studiereiscommissie zich vol overgave gestort op de organisatie van een reis vol inhoudelijke en culturele activiteiten. Daarbij bezoeken we een bruisende wereldstad die zich uitstrekt over maar liefst twee continenten! Het is dé stad die bekendstaat om zijn overweldigende mix van geuren, kleuren, geschiedenis en kunst. Het is alsof je rondloopt in één groot openluchtmuseum, dat meer dan 500 kerken, paleizen, moskeeën en musea telt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier dan snel de onthullingsvideo waarin de Studiereiscommissie vol trots de bestemming van de Studiereis 2024 onthult!

Deelname aan de Studiereis kost € 400,- en selectie vindt plaats op basis van loting. Als je ingeloot wordt, zijn er twee kennismakingsbijeenkomsten waarbij je aanwezigheid wordt verwacht. Deze activiteiten vinden plaats op vrijdag 15 en donderdag 21 maart, dus houd die data alvast vrij in je agenda!

Sta jij te popelen om een weekje weg te gaan en jezelf even onder te dompelen in een andere cultuur? Schrijf je dan snel in! Inschrijven kan tot 25 februari, 23:59 uur.

Let op: om deel te kunnen nemen aan deze Studiereis moet je in het bezit zijn van een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is op zondag 21 april 2024.

Onze sponsoren