MD'ropuit: Golf Genot

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
22 feb. 2024 15:30 - 17:00
Locatie
Chi Chi Golf Venue, Gageldijk 1 te Utrecht

Hoe kun je nou zorgen voor een swingende start van het tweede semester? Met een spelletje golf natuurlijk! Daarom gaat het Molengraaff Dispuut op donderdagmiddag 22 februari bij ChiChi Golf Venue de driving range onveilig maken onder het genot van een borreltje.

Vanaf 15:30 uur geven we ons een uur lang over aan sport van tees, clubs en holes-in-one, waarbij je je baangenoten kunt uitdagen in verschillende golfspellen. Ervaring is verder niet vereist en amateurisme is een pré! Bij Chi Chi is het vooral de bedoeling zo ver mogelijk te slaan en zoveel mogelijk punten te scoren: de baan hoeven we niet op. Je kunt dan ook gewoon in je normale kloffie aantreden, al is een golfpetje natuurlijk altijd aan te bevelen. Verder is het zaak te genieten van hapjes en drankjes, zowel tijdens het spel als na afloop. De eigen bijdrage voor bedraagt € 7,50.

Kun je niet wachten om een balletje te slaan of wil je jezelf alvast voorbereiden voor het geval je ooit met Zuid-aspartner op de green belandt? Schrijf je dan dan snel in!

Onze sponsoren