MD Law Firm II: Ouderejaarsevenement Allen & Overy

Over dit evenement

Categorie
Kantoorbezoek
Datum en tijd
27 feb. 2024 15:00 - 18:00
Locatie
Apollolaan 15, te Amsterdam

Bij de MD Law Firm richten we ons dit jaar wederom op de vaardigheden die belangrijk zijn in het werk als advocaat of de weg daarnaartoe. Na een intensief sollicitatieproces, waarbij je dankzij de training in november een uitstekend assessment hebt afgelegd, heb je de plek veroverd bij het advocatenkantoor van je dromen. De eerste werkdagen zijn omgevlogen en nu is het tijd om diep in diverse juridische onderwerpen te duiken. Voor je het weet staat je eerste opdracht al klaar: het schrijven van een juridisch memo...

Derdejaars, vierdejaars en masterstudenten opgelet! Op dinsdag 27 februari staat alweer de tweede activiteit met onze hoofdsponsor Allen & Overy op de planning. Dit evenement is speciaal gericht op ouderejaarsstudenten die binnenkort de arbeidsmarkt betreden. Het kantoorbezoek maakt onderdeel uit van de reeks activiteiten van MD Law Firm. Tijdens je stage of als juridisch medewerker krijg je de kans om je onderzoeksvaardigheden in praktijk te brengen en dit te verwerken in een juridisch memo. Van enkele ervaren advocaten van Allen & Overy krijgen we een training in deze cruciale vaardigheid.

Het kantoorbezoek start rond 15:00 uur aan de Apollolaan 15 in Amsterdam en wordt afgesloten met een gezellige borrel. Ben je enthousiast om te oefenen met het schrijven van juridische memo's of wil je meer weten over Allen & Overy? Schrijf je dan nu in!

Onze sponsoren