Kantoorbezoek NauthaDutilh

Over dit evenement

Categorie
Kantoorbezoek
Datum en tijd
21 mrt. 2024 14:45 - 18:00

Op donderdag 21 maart gaat het Molengraaff Dispuut in Amsterdam op bezoek bij NautaDutilh. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met onder andere vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York. NautaDutilh behoort tot de groep van grotere advocatenkantoren binnen de Benelux.

Tijdens het kantoorbezoek krijgen we een inkijkje bij de sectie Competition en komen we meer te weten over de Wet veiligheidstoets investeringen, fusies en overnames (Vifo). Deze wet is ontworpen om de nationale veiligheid te beschermen door bepaalde investeringen, fusies en overnames in kritieke sectoren van de economie te toetsen. Het zorgt ervoor dat transacties worden geëvalueerd op potentiële risico’s voor de veiligheid en openbare orde voordat ze mogen doorgaan.

Het kantoorbezoek vangt aan om 14:45 uur aan de Beethovenstraat 400 te Amsterdam en duurt tot ongeveer 18:00 uur. Ben je benieuwd naar NautaDutilh of spreekt mededingingsrecht je aan? Meld je dan snel aan voor het kantoorbezoek!

Onze sponsoren