Kantoorbezoek Dirkzwager

Over dit evenement

Categorie
Kantoorbezoek
Datum en tijd
7 jun. 2024 14:00 - 17:30
Locatie
Velperweg 1 te Arnhem

Bij de MD Law Firm richten we ons dit jaar opnieuw op de vaardigheden die belangrijk zijn in het werk als advocaat of op de weg daarnaartoe. Na een aantal leerzame eerste maanden gevuld met het schrijven van memo’s en het voeren van cliëntgesprekken, is het nu tijd voor het onderhandelingsproces. Hoe weeg je verschillende belangen af en behaal je het beste resultaat voor je cliënt?

Op vrijdag 7 juni is het Molengraaff Dispuut welkom bij Dirkzwager in Arnhem. Dirkzwager is een fullservice kantoor en voorziet middelgrote en grote (inter)nationale ondernemingen en overheidsinstellingen van juridisch advies. Het kantoor heeft ongeveer 110 advocaten en is daardoor een van de grootste kantoren buiten de Zuidas.
 
Als onderdeel van de MD Law Firm krijgen wij een vaardigheidstraining over het voeren van onderhandelingen en het opstellen van een sociaal plan. Een sociaal plan is een contract dat wordt opgesteld tussen de werkgever en de vertegenwoordigers van het personeel: de vakbonden of de ondernemingsraad. Het sociaal plan bevat afspraken om de gevolgen van een reorganisatie zo goed mogelijk te regelen. Welke belangen spelen hierbij een rol en hoe kun je deze tegen elkaar afwegen? De arbeidsrechtadvocaten van Dirkzwager zullen ons hier meer over bijbrengen.
 
Het kantoorbezoek zal plaatsvinden in de middag om 14:00 uur in Arnhem aan de Velperweg 1. Na het inhoudelijke gedeelte is er tijd voor een gezellige kantoorborrel. Lijkt het jou leuk om meer te leren over hoe onderhandelingen verlopen in de praktijk of ben je benieuwd naar Dirkzwager? Schrijf je dan snel in.

Onze sponsoren