Kantoorbezoek De Brauw Blackstone Westbroek

Over dit evenement

Categorie
Kantoorbezoek
Datum en tijd
30 apr. 2024 15:00 - 18:30
Locatie
Burgerweeshuispad 201, te Amsterdam

Bij de MD Law Firm richten we ons dit jaar wederom op de vaardigheden die belangrijk zijn in het werk als advocaat of de weg daarnaartoe. Na een aantal leerzame eerste maanden gevuld met het schrijven van memo's en adviezen, dient dan eindelijk je eerste eigen zaak zich aan. Om de feiten goed op orde te krijgen nodig je de cliënt uit op kantoor. Maar hoe pak je dat gesprek nou op de beste manier aan?

Op dinsdag 30 april zal het Molengraaff Dispuut afreizen naar Amsterdam voor een kantoorbezoek bij De Brauw Blackstone Westbroek. De Brauw staat bekend als het grootste Nederlandse advocatenkantoor, met vestigingen in steden zoals Amsterdam, Brussel, Londen, New York, Shanghai en Singapore. De Brauw Blackstone Westbroek bedient een breed scala aan nationale en internationale cliënten, van startups tot grote multinationals.

Als onderdeel van de MD Law Firm krijgen we een training over het voeren van intakegesprekken met cliënten. Het effectief voeren van cliëntgesprekken is een veelomvattende en cruciale vaardigheid. Je wilt immers de belangrijkste informatie vergaren, de cliënt op zijn gemak stellen en een vertrouwensrelatie opbouwen.

De middag begint om 15:00 uur in het nieuwe kantoorpand van De Brauw aan de Burgerweeshuispad 201 te Amsterdam. We sluiten de middag af met een sociale activiteit, waarover later meer informatie volgt. Lijkt het jou leuk om te oefenen met cliëntgesprekken of ben je benieuwd naar De Brauw Blackstone Westbroek? Schrijf je dan nu in!

Onze sponsoren