MD College Tour

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
10 jun. 2024 19:15 - 21:00
Locatie
Domplein 29, te Utrecht

Op maandag 10 juni ontvangt het Molengraaff Dispuut niemand minder dan prof. dr. mr. Ferdinand Grapperhaus. Deze avond biedt de unieke mogelijkheid om inzicht te krijgen in zijn buitengewone carrière. Vanuit zijn studie Rechtsgeleerdheid heeft hij vele topfuncties bekleed. Zo was hij onder meer werkzaam als partner bij Allen & Overy, Minister van Justitie en Veiligheid, managing partner van Deloitte Legal en is sinds afgelopen zomer hoogleraar aan de Erasmus Universiteit. In zijn loopbaan heeft hij ongetwijfeld veel wijsheden opgedaan die jou als beginnend jurist vernieuwende inzichten kan bieden. Welke keuzes hebben hem in deze positie gebracht? Welk advies heeft hij voor studenten die aan het begin van hun carrière staan?

Het programma van de avond is in de stijl van een College Tour. Het gesprek zal dan ook bestaan uit zowel persoonlijke vragen als vragen naar de carrièrekeuzes van Grapperhaus. Als gastheer neemt prof. mr. Ivo Giesen het voortouw in het gesprek en tussendoor is het natuurlijk mogelijk om zelf je brandende vragen stellen aan Grapperhaus.

De MD College Tour vangt aan om 19:15 uur in de Senaatszaal van het Academiegebouw, gelegen aan Domplein 29 te Utrecht. De inloop is vanaf 19:00 uur. Het evenement wordt later afgesloten met een gezellige borrel! Ben jij benieuwd naar de veelzijdige carrière van Grapperhaus, zijn ervaringen en ambities? Meld je dan nu aan voor de MD College Tour!

Onze sponsoren