Kantoorbezoek Loyens & Loeff

Over dit evenement

Categorie
Kantoorbezoek
Datum en tijd
13 feb. 2024 10:00 - 13:30
Locatie
Parnassusweg 300, te Amsterdam

 

Op dinsdag 13 februari bezoekt het Molengraaff Dispuut Loyens & Loeff, een vooraanstaand Nederlands advocatenkantoor met expertise in juridisch en fiscaal advies. Loyens & Loeff staat bekend om zijn advieswerk binnen de Benelux en Zwitserse rechtsgebieden en aanwezigheid in grote financiële centra wereldwijd. Zo heeft het kantoor vestigingen in Tokyo en New York.

We duiken in de sector van de Financial Markets & Products. De experts van de praktijkgroep Financial Markets & Products zullen ons meenemen in de laatste ontwikkelingen en uitdagingen in de sector met een focus op de Wet op het financieel toezicht (Wft). Deze wet is cruciaal voor het toezicht en de integriteit van de Nederlandse financiële markten.

Het bezoek start om 10:00 uur op de Parnassusweg 300 in Amsterdam. Na een informatieve ochtend ronden we af met een gezellige lunch, waarbij we de kans krijgen om in gesprek te gaan met de advocaten van Loyens & Loeff. Wil je meer te weten komen over Financial Markets & Products of over het kantoor zelf? Schrijf je dan snel in!

Onze sponsoren